2002 poisid Warrior Cupil

2002 poisid Warrior Cupil

Täna osalesid meie klubi noored pallivõlurid Valgas sealsel Warrior Cupil. Turniiril osales 12 võistkonda, kes olid jagatud 4 gruppi. Meie poisid loositi samasse potti Tartu JK Tammeka ja Valga Warrior II võistkonnaga. Päev algas kenasti, kui seljatati kohalik Valga võistkond tulemusega 6:0. Jala said valgeks selles kohtumises Miko, Janari, Kert, Germo, Marlon ja Janar. Teine kohtumine grupi võidu nimel peeti tartlastega ja selge seljavõit 3:0 ja ühtlasi grupi võit kuulus auga Tartu poistele. Teine koht alagrupis tähendas, et 1/8 finaalis mindi kokku A alagrupi võitja FC Elvaga, kes taaskord meie poistele võimalust ei andnud ja kolm vastuseta väravat tähendas nelja parema hulka jõudmist Elva klubi mängijatele. Meie poisid asusid jahtima viiendat kohta, kus päeva vihaseimas kohtumises peeti maha kõva lahing FC Heliosega. Vastane asus küll kiirelt 1:0 juhtima, kuid Germo iluvärav viigistas seisu. Heliose poisid haarasid õnnetust eksimusest taaskord eduseisu 2:1, millele vastas koheselt Janar. Kahjuks viiki ei suudetud hoida ja ka hulgalistele võimalustele olenemata ei suudetud ka juhtväravat lüüa ja hoopis vastane oli see, kes 3:2 võidu koju viis. Päeva viimases kohtumises mindi taaskord kokku Tartu JK Tammeka poistega, kellele grupis oldi 0:3 kaotatud. Viimaseks kohtumiseks oli Vändra poiste jaks täiesti otsas ja Tartu suurklubi poistel õnnestus kõik ning mängu lõppedes 0:8 kaotus oli tõsiasi. Turniir lõpetati kaheksanda kohaga kaheteistkümnest, mis kindlasti ei rahuldanud meeskonda, kuid andis õpetuse, et üheski mängus ei saa hetkekski jalga sirgu lasta.

Meeskonna kapten Marlon Kivisild: "Kohati olime palliga päris osavad, kuid saatuslikuks sai meie kaitsemäng. Ilmselt me kõik ei pingutanud algusest lõpuni. Hirmsasti jääb kripeldama mäng Heliose vastu, kus saime napi kaotuse."

Sama võistkond saab oma oskusi taas testida juba kolmapäeval, kui sõidetakse Pärnusse külla sealsele Vaprusele, et üks tore sõpruskohtumine maha pidada.

No votes yet
Jaga |
veebilehe disain ja arendus | Veebilehe majututus